• Is there anything we can do to help?
    Is there anything we can do to help?

Συχνές ερωτήσεις

  • Γενικά
  • Λογαριασμός μέλους
  • Μέγεθος και στυλ
  • Παραγγελία και πληρωμές
  • Παράδοση
  • Επιστροφές

Είναι ένας προορισμός, που επιτρέπει σε κάθε γυναίκα να έχει πρόσβαση σε μοναδικά φορέματα, επώνυμων σχεδιαστών, σε τιμή 70% - 90% χαμηλότερη από την τιμή πώλησής τους. Μπορείς να νοικιάσεις κάποιο φόρεμα, για τις δικές σου ειδικές περιστάσεις. Είτε πρόκειται για μία κομψή βραδινή έξοδο, ένα φόρεμα για μία επίσημη εμφάνιση ή για τον γάμο ενός φίλου, μιας φίλης, ή της καλύτερής σου φίλης.
Δίνουμε μία λύση σε κάθε γυναίκα που θέλει να νιώθει μοναδική, όμορφη και ξεχωριστή σε κάθε περίσταση.
Το παραλαμβάνετε, το φοράτε, το επιστρέφετε. Εύκολο!

Όχι, είμαστε ένα καθαρό, διαδικτυακό κατάστημα ενοικίασης ρούχων και αξεσουάρ για ορισμένο χρονικό διάστημα
 Οι τιμές μας είναι αρκετά ανταγωνιστικές. Περίπου 70%-90% χαμηλότερη της αρχικής τιμής του ρούχου.
 
Το Hook on Chic εγγυάται την αυθεντικότητα των προϊόντων, 100%
 
Χρειάζεται να έχεις λογαριασμό, για να επωφεληθείς από τα διάφορα πλεονεκτήματα. Το να γίνεις μέλος, είναι ΔΩΡΕΑΝ!
 
Πηγαίνεις στο «ο Λογαριασμός μου» και μπορείς να κάνεις οποιαδήποτε ρύθμιση.
 
Η ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων είναι εξαιρετικά σημαντική για εμάς. Δεν τα αποκαλύπτουμε- εμπορευόμαστε ή τα νοικιάζουμε σε κανέναν, χωρίς την συγκατάθεσή σας. Εξαιρείται η περίπτωση που μας ζητηθούν από τον νόμο ή κάποιο νομικό  πρόσωπο.
Κανένα πρόβλημα! Μόλις παραλάβετε το φόρεμα, το δοκιμάσετε και αποφασίσετε ότι δεν σας κάνει, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας, την ίδια μέρα που το παραλάβατε και θα σας δώσουμε οδηγίες. Θα σας στείλουμε ένα άλλο μέγεθος σε περίπτωση που υπάρχει διαθέσιμο, ή θα σας επιστραφούν τα χρήματα.
Προσπαθούμε να μεριμνήσουμε για όλες τις γυναίκες για όλα τα μεγέθη. Πριν κάνετε την παραγγελία, παρακαλούμε ελέγξτε το μήκος και  τις διαστάσεις του φορέματος. Σε κάθε σελίδα φορέματος, υπάρχει οδηγός στο “ Μεγέθη & Μετρήματα”. Εάν ανησυχείτε για οτιδήποτε, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.
 
Όλα τα φορέματα μας, παραλαμβάνονται από τους σχεδιαστές καινούργια ή σαν καινούργια. Μετά από κάθε επιστροφή και πριν από κάθε αποστολή, περνάνε από εκτενή έλεγχο ποιότητας. Όλα τα φορέματα, καθαρίζονται με πρώτες τάξης υπηρεσίες στεγνού καθαρίσματος.
 

Μπορείτε να κάνετε την κράτηση 6 ημέρες νωρίτερα.  Θα συνιστούσαμε να παραλάβετε το φόρεμα 1-2 μέρες πριν την εκδήλωση, για να αποφευχθούν τυχόν απρόβλεπτα της τελευταίας στιγμής και να είστε σίγουροι ότι όλα είναι καλά.

Η ενοικίαση μπορεί να γίνει για 4 ημέρες. Σε περίπτωση που θα το χρειαστείτε για περισσότερες ημέρες, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας
Απλά, διαλέγεις το ρούχο που σου αρέσει και την ημερομηνία που θέλεις να βρίσκετε στον χώρο σου. Εμείς αποστέλλουμε το ρούχο το συντομότερο. Μαζί με το ρούχο, θα παραλάβεις και οδηγίες για την επιστροφή.

Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο ένα φόρεμα. Σε περίπτωση που επιστραφεί το φόρεμα που έχετε, μόνο τότε μπορείτε να προχωρήσετε στην επόμενη παραγγελία.
 
Η ακύρωση μίας παραγγελίας μπορεί να γίνει 3 ημέρες πριν την ημερομηνία παράδοσης που επιλέξατε.
Τα χρήματα επιστρέφονται μέσα στις επόμενες 5 εργάσιμες μέρες.
 

Δεν γίνονται ούτε αποστολές από εμάς, ούτε παραλαβές από εσάς τα σαββατοκύριακα.

Διασφαλίζουμε ότι η παραγγελία θα φτάσει την ημέρα παράδοσης που επιλέξατε, μέχρι τις 17.00.
Θα λάβετε ειδοποίηση από την ομάδα του Hook on Chic, μόλις γίνει η αποστολή από τα γραφεία μας.

Σε αυτήν την περίπτωση, παρακαλώ επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.
 
Η συνεργαζόμενη courier εάν δεν σας βρει στον χώρο παράδοσης, θα σας αφήσει σημείωμα για να περάσετε να το παραλάβετε εσείς από το πλησιέστερο κατάστημα τους
 
Έχουμε αυστηρά κριτήρια ποιοτικού ελέγχου πριν από κάθε αποστολή. Όλα τα ρούχα περνάνε από στεγνοκαθαριστήριο, έτσι ώστε να είναι έτοιμα για χρήση μόλις τα παραλάβετε. Έτσι τα ρούχα τα παραλαμβάνεται σε εξαιρετικά καλές συνθήκες.
 
Κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να διασφαλίσουμε, ότι κάθε φόρεμα να φτάνει σε πολύ καλές συνθήκες σε εσάς.
 
Η επιστροφή γίνετε πολύ απλά. Τοποθετήστε το φόρεμα μέσα στην προ-πληρωμένη συσκευασία που θα σας σταλεί μαζί με την παραγγελία σας, και απλά καλέστε το συνεργαζόμενο courier να περάσει να το παραλάβει. Συγκεκριμένες οδηγίες θα παραλάβετε μαζί με την παραγγελία σας
 
Θα σας αποσταλεί SMS μία μέρα πριν την επιστροφή του φορέματος για υπενθύμιση.  Σε περίπτωση που καθυστερήσετε την επιστροφή,  έχουμε το δικαίωμα να σας χρεώσουμε με 20€/ημέρα. Σε περίπτωση που γνωρίζετε ότι θα καθυστερήση η επιστροφή, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.
 
Μόλις παραλάβουμε το φόρεμα, θα σας σταλεί ενημερωτικό email. Σε κάθε περίπτωση, υπάρχει ο κωδικός αποστολής, που θα σας δοθεί, από την συνεργαζόμενη courier, όπου θα μπορείτε να δείτε που βρίσκεται το δέμα
Όχι, δεν χρειάζεται τίποτα απολύτως. Εμείς αναλαμβάνουμε όλη την διαδικασία καθαρισμού των προϊόντων. Εσείς απλά το βάζετε μέσα στην προ-πληρωμένη συσκευασία και το αποστέλλεται σε εμάς. Χωρίς κάποια έχτρα χρέωση.
Καταλαβαίνουμε ότι κάποιες φθορές μερικές φορές είναι αναπόφευκτες. Για αυτόν τον λόγο σας καλύπτουμε για ζημιές μέχρι 20€. Σε περίπτωση που χαθεί μία πέτρα, κολλήσει ένα φερμουάρ και για οποιαδήποτε μικρή και αναστρέψιμη καταστροφή, είστε καλυμμένοι.  Σε κάθε άλλη περίπτωση απώλειας ή μη αναστρέψιμης καταστροφής, θα υπάρξει χρέωση, που θα κοστολογείται ανά περίπτωση, σύμφωνα με τα δικά μας κριτήρια.
Σε περίπτωση απώλειας ή ανεπανόρθωτης ζημιάς, Θα υπάρξει χρέωση, ίση με την αρχική τιμή που αναγράφεται σε κάθε ρούχου